Post by diaplaclambtigi on Mar 9, 2022 2:57:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ VirtualPro ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ VirtualPro IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch gems ▞▞▞
▞▞▞ VirtualPro 2022 version ▞▞▞
VirtualPro Sportas wrgz
Najbolj logična aplikacija za analizo nihanja, na swing lahko gledate na več načinov, ne da bi to naredili preveč zapleteno. Dobro opravljeno ....
Končno sem našel aplikacijo, ki deluje z Androidom. Všeč mi je V1, ko deluje, vendar zelo frustrira zaradi nenehnega zmrzovanja. Hudla ni bilo mogoče spodbuditi k predvajanju uvoženih videoposnetkov. Ta aplikacija je preprosta, uporabniku prijazna, z gladkim predvajanjem videa, ki ga je mogoče nadzorovati. Brez zmrzovanja ali zrušitev ... kar pomeni brez frustracij. Hvala Markus, da si delil moje frustracije in da imaš pamet razviti svojo aplikacijo. Vem, da je vaš izdelek v zgodnjem razvoju in da boste dodajali nove funkcije, ko bo čas dopuščal (vsaj upam) ... moj seznam želja, da bo ta izdelek popolnoma popoln, je vzporedna primerjava in zunanji pomnilnik SD. To je to!!! Še enkrat hvala, da ste zmanjšali moje frustracije!
Ne riše, pika. Večkrat nameščen. Preberite njihova navodila. Nič ne omogoča delovanja orodij za risanje.
VirtualPro Sportas wrgz
Analiza je prepočasna
Ta aplikacija bi imela 5 zvezdic in omogoča izvoz in skupno rabo videoposnetkov. Rad ga uporabljam za analizo svojega zamaha, vendar ne morem pokazati ali poslati svojemu trenerju v analizo brez orodja za izvoz ali skupno rabo. Dodajte to in nadgradil bom na 5 zvezdic.
Ne deluje na Samsung S9 z naloženim najnovejšim Androidom, posnel bo videoposnetek, vendar ob poskusu analiziranja videoposnetka prikaže sporočilo »ni mogoče izvesti dejanja«. nato zapre aplikacijo.. upam, da je to mogoče popraviti, saj je aplikacija videti dobro.. Posodobite. v 5 minutah po objavi povratne informacije je prejel e-pošto, da bo popravek napake izveden. zaključeno isti dan in vau. res navdušen nad tem. Hvala Markus
VirtualPro ورزشی wxm
To je najboljša programska oprema za snemanje, ki sem jo našel! Sposobnost premikanja okvirja za sličico je absolutno ključna! Priporočam, da videoposnetek ostane kratek na 4 sekunde, da skrajšate čas obdelave. Za sprožitev videa uporabljam tudi kombinacijo glasovnih ukazov in časovnika zakasnitve. Z brezžičnimi slušalkami lahko slišite odštevanje časovnika. VPRAŠANJE: kje lahko najdemo posnetke profesionalnih igralcev golfa za nalaganje? (kot zaloga J Day) Snemal sem iz računalniškega zaslona, imate kakšen boljši predlog?
VirtualPro Sportas wrgz
Končno! Polepšala si mi noč! Preizkusil sem vse aplikacije za analizo nihanja in ta je edina, ki premaga staro iswing! Milijonkrat hvala.
Deluje dobro na veliko načinov, vendar ima dve pomanjkljivosti. Čeprav omogoča upočasnitev zamaha, vam ne dovoljuje, da se premikate naprej po sličici in se ustavite, kjer želite. Drugič, lepa lastnost je možnost izrezovanja videoposnetka. Toda resna pomanjkljivost je, da teh videoposnetkov ne morete izvoziti, na primer, če želite poslati svojemu inštruktorju. Zaklepanje videa tukaj res omejuje uporabnost programa zame.
prepočasi pri nalaganju videa
Čudovita aplikacija ... videoposnetke lahko posnamete v aplikaciji ali pa jih preprosto vzamete s svojim mobilnim telefonom in uvozite. Zelo enostaven za uporabo in lahko celo obrežete svoje videoposnetke, da zavržete posnetke, ki niso potrebni. Ogromna korist, da pregledam svoj golf zamah, da najdem pomanjkljivosti in jih odpravim.
VirtualPro Sportas wrgz
Lepa aplikacija. Enostaven za uporabo. Kako izvozite vedio, da ga delite z golf trenerjem in prijatelji.
Uporabljam ga za bowling, da pregledam svoj pristop in sprostim. Deluje odlično in je ravno tisto, kar sem iskal ... preprost nabor orodij za snemanje, predvajanje po sličici in samoanalizo brez napihnjenosti funkcij. Nasvet: Za začetek snemanja uporabite z mini stojalom in sprožilcem kamere Bluetooth.
Tako čista in odlična aplikacija za uporabo. Hvala vam
Enostavno in uporabno za analizo
Točno to, kar sem želel od aplikacije za analizo mojega golfa. Na videu lahko rišem oblike in črte, preskočim za en sam okvir in je enostaven za uporabo. Zelo priporočam to aplikacijo!
Super
odlična aplikacija naredi tisto, kar pravi, da je super videti, kakšen je v resnici vaš zamah, in šokantno videti, da ni to, kar mislite, da je. tako super, da vam pomagam popraviti
Zaenkrat tako dobro! Bi bil priročnik za uporabo v pomoč?
Ne morem ga odpreti, ne da bi dal svoje osebne podatke
Všeč mi je! To uporabljam že nekaj sezon. Je enostaven, uporaben, intuitiven, odlično orodje za igralce golfa. Hvala hvala! Edini priboljšek, ki bi ga želel, je vzporedni primerjalni pogled, vendar to postaja požrešen. Krmiljenje deluje brezhibno. Čudovita aplikacija!
Živjo, poskušam prenesti to aplikacijo na svoj prenosnik - ki ima Windows 10, vendar prenosnik ni prepoznan! Ali obstaja kakšen drug način prenosa aplikacije? Ali pa moram spremeniti nastavitve prenosnika? najlepša hvala hvala za odgovor, vendar gre za prenosni računalnik HP za napravo Android - tudi mojega telefona Samsung A6 ne bo prepoznal?
Odlična aplikacija, uporabljam aplikacijo za lokostrelstvo in mislim, da bi delovala s katerim koli športom, ne samo z golfom.
Odlična aplikacija, preprosta, a učinkovita. Možnosti obrezovanja videa so zelo intuitivne. En predlog za izboljšavo - dodajte besedilno funkcijo za označevanje videoposnetkov. Lahko se uporablja za beleženje sprememb, ki ste jih poskušali doseči v vsakem primeru, informacij o vremenskih razmerah/poškodbah itd., ki bi lahko bile pomembne.
Fantastično, zelo priporočljivo. Hvala vam. Dobro bi bilo, če bi moj swing video predvajal poleg profesionalcev.
Točno to, kar sem iskal v aplikaciji swing video: predvajanje po sličici z možnostjo risanja črt na zaslonu.
Absolutno najboljši analizator nihanja. In to je brezplačno. Brez težav prenaša visokokakovostni video 1080p in visoke hitrosti.
Izboljšana super ali visoka ločljivost
Zelo zelo nizka kakovost videa.....ni vreden
Deluje zelo dobro. Vse osnove so tukaj za učitelje.
Primerna aplikacija, vendar je video posnet v slabi kakovosti.
Všeč mi je ta aplikacija, moj zagon sem dvignil na drugo raven. Ena funkcija, ki bi jo rad dodal, je funkcija za skupno rabo videoposnetka, ki bi bila skupaj s funkcijo posnetka zaslona. Še enkrat hvala, upam, da bomo to dodali v prihodnosti.
Popolnoma navdušen nad to aplikacijo, večina pripomočkov za usposabljanje potrebuje deset lekcij, ki jih razložijo. To je tako enostavno za uporabo in res si dovolimo, da si dobro pogledate svoje navade... Čeprav bi moralo priti z opozorilom, da lahko vodi v zdrobljene iluzije o tem, kako dober je v resnici vaš zamah! Aplikacija leta do zdaj zame
Odlično deluje pri pregledovanju posameznih nihanj.
Te aplikacije ne morem zagnati na starem samsungu. In ne bom kupil novega telefona samo zato, da bi lahko zagnal nekatere aplikacije
Zelo dobro oblikovana aplikacija.
Odlična aplikacija za analizo lastnih nihanj - polna funkcij, všeč vam je.
uvoz ne deluje
CATS: Crash Arena Turbo Stars 動作 ozv
Ne bi snemal.
Ugasne po nekaj trlejih....analizacijski diagrami ne delujejo
Resnično mi pomaga pri mojem golfu, samo obožujem aplikacije
Zaenkrat zelo dobro. Malo zastane. Z veseljem bi plačal za bolj zanesljivo različico
Včasih je deloval odlično, vendar se po novi posodobitvi zruši vsakič, ko poskušate analizirati videoposnetke. Poskušal sem ponovno namestiti, vendar še vedno ne deluje... Uredi: hvala za hiter povratni informacij in popravek! Aplikacija zdaj deluje kot običajno